Kort SKEID: 1 rødt og 3 gule.
Kort RSK: Ingen.
Dommer: En flink gutt!

Vi har møtt Skeid 94 en gang tidligere,det kan du lese om her
Vi kommer utvilsomt best i gang, første 20 er det bare et lag på banen. Men som mange ganger før når vi møter svakere motstand, slipper vi oss ned, så også denne gang. Det hele ender med et mål i mot etter første omgang. Svært ufortjent, men sånn er fotballen.
2 omgang skulle handle om å få inn et raskt mål. I steden gjesper vi oss gjennom første 10 minuttene uten at det vel egentlig er noen av lagene som imponerer. Så løsner det omsider, vi får opp tempoet mer og mer, pasningene sitter og vi får en fortjent utlikning. Selv om Skeid får inn et heldig mål rett etter, fortsetter vi å spille selvsikkert og bra. Vi produserer sjanse på sjanse, men har ikke margingne på vår side. Men til vår fordel, er Skeidlaget nå så sure å klagete, at de klarer ikke utrette noe før de minster ballen. Vi utnytter dette utmerket og ruller opp det ene angretpet etter det andre. 10 minutter før slutt, gir det fine spillet uttelling. Et flott angrep fra høyere kant, som blir plassert utagbart for keeper. Vi leder fortjent 3-2. Vi slipper oss litt ned og kontrollerer resultatet inn til seier og vi er klare for finalen i OBOSCUP for tredje år på rad, første finale kan du lese om her og andre finalen kan du lese om her.
Vi får tilslutt takke en myndig og bra dommer som ikke lot kampen utskalere ytterligere.