onsdag 13. oktober 2010

ALI OG AMIR PÅ A-laget

Vi har sett at A senior har slitt litt de siste kampene. Det var derfor på høy tid at de forsterket laget med noen 95 spillere. Mathias debuterte, som nevnt for noen kamper siden. Men i går var det Ali og Amir som skulle få sin debut. La det være sagt med en gang. Dette nivået er ingen match for våre gutter. Ali fikk masse bra løp og gjennombrudd, samspillet med midtbanen og angrep satt som om de hadde spilt på samme lag i flere år. Ali spilte en glimrende kamp og bidro med målgivende på mål nummer to for Rommen. Amir kom inn i andre omgang, også han spiller en super kamp. Han har ikke mindre en to målgivende pasninger og bidrar sterkt sammen med Ali til en etterlengtet 5-3 seier. Som var den første seieren til A-senior på – veldig lenge. Synd dette var siste kamp for sesongen. Dette ble en veldig positiv opplevelse for nåde a- spillere og 95 gruppa.

VI MÅ TIL SLUTT PRESSISERE: Jeg så at Rommen laget ikke fikk noen stjerner, i lokalavisen i Grorud kampen. Skjønner selvsagt det i og med at senior A taper 8-0. Men dette er dypt urettferdig, vi mener brorparten av spillere med to stjerner tidligere, ikke har vært i nærheten av Mathias sin innsats og kvalitet i denne kampen. SÅ herved får du 2 uoffisielle stjerner (av tre) av 95 bloggen.