mandag 26. oktober 2009

Sesong avslutning

Det er bare 3 dager siden vi spilte kretsfinale mot VIF. Det å skulle spille en ny finale bare 3 dager etter er ingen lett oppgave. Om dette er grunnen til at vi aldri helt klarte å få tenning skal være usagt, men vi gjør en del feil og er litt tannløse gjennom hele kampen. Det var helt tydelig helt fra start, at Skeid hadde mobilisert bedre enn oss. Vi kom litt bakpå med engang og klarer aldri å få kampen inn i vårt spor. Selv om vi har flere store sjanser til å avgjøre kampen, ender kampen 0-0 etter ordinær tid. Allerede 2 minutter ut i første ekstra omgang kommer Skeid seg fri på venstrekanten og fyrer av et skikkelig match vinner mål og kampen er over.
Når det er sagt syntes jeg ikke vi skal henge mange minuttene med hodet av den grunn, vi har trossalt fått sølv i Oslo mesterskapet. Jeg tror svært få fotball lag i Norge, om noen har prestert noe i nærheten av det vi har gjort på ett år. Jeg begynte på ett sammendrag i dette innlegget, men vi har altså prestert så mye i år at jeg må la det komme i et eget innlegg.
Vi takker Skeid for en spennende fotballkamp og gratulere dere med seieren i Oslo Mesterskapet. Vi vant i fjor og husker hvor deilig det var……