mandag 26. oktober 2009

Oppsummering 2009

Vi er selvsagt veldig fornøyd med både seiere og pokaler, men det vi er mest fornøyde med er den vanvittige utviklingen hver og en av dere har hatt gjennom 2009. Jeg husker et famlende Rommen 95 mot BA 94 i vinter. Her fikk vi virkelig en pekepinn på hvor mye vi måtte utvikle oss gjennom 2009 for å nå opp mot de beste i landet. Jeg har derfor friskt i minne 3-0 seieren over Asker i serien og 1-0 seieren over VIF i kretsmesterskaps finalen nå på tampen av sesongen. Disse to kampene forteller meg at alle i gruppen har hatt en utvikling dere virkelig kan være stolte av. Jeg håper nedenfor stående skryteliste kan være til inspirasjon før vintersesongen starter for fullt.

Lyn Elite turnering. Ubeseiret gjennom hele turneringen og vinner 4-2 over Lyn i finalen.

Netcom elite turnering på Notodden, ubeseiret gjennom hele turneringen, men uavgjort mot Asker 2-2 i finalen, myntkast gjør at vi vinner finale.

Gjelleråsen cup ubeseiret gjennom hele turneringen vinner 3-1 mot Grei i finalen.

Winter Leauge begynte i vinteren 2008, men noen kamper, sluttspill og finaler ble spilt i 2009. Her ble vi slått 4-0 av Oppsal 94, men har en stigende kurve fra første til siste kamp i hele turneringen. Vinner over mange gode 94 lag. Bare rot i egen planlegging gjør at vi taper finalen, men vi vant da i alle fall cupen over som gikk samme dag.

Nørhalnecup, her møter vi svært mye god motstand fra både Sverige, England og Danmark. Vi går også på et par tap, vi får bra matching og er veldig fornøyde med turnering, selv om vi ender på 9ende.
Vår serien 1 divisjon, vinner vi med 5 seiere og 1 tap.

Norwaycup, dette er vel den turneringen som gikk dårligst for oss i år sett både resultatmessig og sportslig, vi ble slått ut i 32/del finalen.

Høst serien 1 divisjon, vi vinner alle 9 kampene.

Adidas cup vi vinner alle kampene i innledende runder og vinner tilslutt finalen 2-1 over DFI.