torsdag 22. oktober 2009

Kretsmestere i Oslo er ROMMEN 95

Kretsfinale spilles hvert år for å avgjøre hvilket lag som er det aller, aller, aller beste laget innenfor vår krets denne sesongen. Kampen ble som kjent flyttet 10 dager, som følge av VIF’s dobbelt booking av kamper. 30 minutter forskinet starter kampen, når endelig dommeren har kommet på plass. Kampen starter i et vannvittig tempo, med fullt trykk fremmover fra begge lag, jeg vet ikke om jeg kan si om noen av lagene hadde noe overtak i begynnelsen av kampen, men begge lag var villige til å ofre alt på en tidlig scoring. Etter at det verste trykket hadde lagt seg, fikk vi i gang spillet, med hurtig avleveringer når vi trengte det og rolig overveide pasninger når vi trengte det. I sum ga dette oss et lite overtak som vi vel beholdt ut omgangen. Vi hadde 4-5 store mål sjanser i løpet av omgangen, mens VIF har 1. Men med 10-0 cornere, forteller vel det sitt om hvor det meste av spillet foregikk. Vi spiller bortimot en perfekt 1. omgang, men litt utur gjør at vi går til pause med 0-0.
Vi gjør ingen endringer i pausen, men vi forbereder oss på endringer hos VIF, som omtrent ikke har fått til noe på midtbanen. Vi fortsetter vårt spill og gjør oss klare til en enda mer intens omgang.
Med høy motivasjon, innsatsvilje og troen på at dette skal gå veien, fortsetter vi 2. omgang der vi slapp i første. Vi er rett og slett skikklig gode i dag. Vi gir de ca 100 tilskuerne så mye valuta for oppmøtet, at vi burde tatt inngangspenger……og bedre skal det bli. For vel 15 minutter ut i omgangen spiller vi oss fri på høyrekanten og får lagt inn. Der står Vegard og breisider inn 1-0 målet til 90 % av de fremmøtes elleville begeistring. Dette var etter min mening veldig fortjent. Nå gjelder det bare å holde unna de siste 20 minuttene. Kampen fortsetter i høyt tempo, VIF flytter seg lenger frem på banen. Dette gir oss naturlig nok større rom, men vi er rett og slett for slitne til å utnytte dette mot slutten. Så vidt jeg husker kommer vel ikke VIF til annet enn en halvsjanse til før dommer blåser av og vi har vunnet fortjent 1-0.
Fantastisk lag seier, igjen hever vi oss når det gjelder som mest og vinner kretsfinalen 2009. Vi takker VIF for en svært underholdende kamp.
LES MER og få bilder fra gårsdagen på denne linken.