søndag 20. september 2009

1-0 seier mot Lyn

Vi møtte et helt annerledes Lyn på Rommen Match i dag enn det vi er vant med, veit ikke om de la seg lavt med vilje, men de var påfallende mer defensive enn det jeg husker fra tidligere. Hele første omgang bar preg av dette. Vi brukte en del tid av 1ste omgangen på å finne ut av hvordan vi skulle gripe an denne litt overraskende situasjonen. Vi har møtt mange defensive lag i høst sesongen, så vi begynner å få ett vist takk på det. Vi gjør det vi kan med lavt liggende motstand. Varierer bra med både lang skudd utfordrer gjennom midten og på kant. Det finne i dag (med unntak av første halvdel av 1 omgang) var at vi varierte, prøvde mye forsjellig. Trekker spesielt frem dødballene våre, selv om ikke scorer utfordrer vi og lager farlige situasjoner hver gang. Kampen oppsummerer jeg på følgende måte. Marcus fikk kun noen tilbakespill å jobbe med, mens keeper på motsatt side hadde hendene fulle.
Charles scorer 1-0 målet i 2dre omgang. Sjelden har jeg følt at et mål var mer fortjent. Vi fosser videre og gleder oss veldig til Asker kampen i morgen.