tirsdag 22. september 2009

Seier over Asker

Fantastisk, dere var best i dag, fortjent, sterkt. Jeg kan fortsette å fortsette, men dette var noen av superlativene vi fikk fra tilskuerne etter kampen i dag. Jeg stiller meg bak disse uttalelsene en etter en, for dette var virkelig sterkt. Jeg skriver ikke noe referat for alle som har litt Rommen i hjertet, var på kampen i dag. Det var noen som telte over 100 tilskuere. Bare at et lag i 14 års klassen trekker nesten 100 tilskuere sier alt. Kampen hadde alt, svært høyt tempo, dueller, mål og nerve.
Asker har på en måte vært laget å slå, etter kampen vi husker fra i fjor. En annen grunn til å glede seg er at Asker spiller fortball som vi sier på Rommen. Ordet betyr ikke annet en det det står, fortball. Ettersom flere og flere lag satser på individuell spiller utvikling i kamp (les, ligger lavt). Fremfor å spille offensiv, rask og utfordrende, veit vi at Asker ikke legger seg, samma hva. Enda en grunn til å glede seg til dagens kamp.
Når det gjelder kampen nøyer jeg meg å si at vi er sterkere enn Asker i ALLE ledd fra keeper, som har flere super redninger, backrekka spiller sikkert og kontant, samtidig som de er tålmodige. Midtbanen gjør mange bra valg, samtidig som de bidrar til sikkerhet både fremover og bakover. Angrep utfordrer og løper på det meste, stresser forsvaret til Asker og lager masse trøbbel. Vi jobber fantastisk og ville rett og slett vinne denne kampen mer enn Asker. Selv om kampen er veldig jevn i førsteomgang har vi vel et lite overtak gjennom stort sett hele 2 omgang sett under et. Når det gjelder målene var det Deluxon, som lagde det første målet, målet kom på et nydelig gjennomspill. Det ble sagt at det var offside, men det var det absolutt ikke og 1-0 ledelsen er en realitet. Det andre målet kommer på frispark, Glenn fyrer av fra minst 20m og ballen går i keeper, som ikke klarer å avklare skikkelig og 2-0. Mål nummer 3 kommer etter et overraskende skudd av Charles på nærmeste stolpe, keeper er ikke oppmerksom nok og vi leder hele 3-0. Dette blir også sluttresultatet. Vi har tatt et stort steg nærmere seriemester tittelen.
Vi takker Asker for kampen, og ser frem til neste møte.