torsdag 17. september 2009

Sjette strake seier i serien

I serien er det veldig jevnt med hele 5 lag som har muligheten til å vinne. Men det spisser seg til, vi må ha full innsats. Det kan vi med trygghet si at vi ikke hadde i går. Vi spilte på halvt gir. Ingen ville ta noe særlig initiativ. Og hele førsteomgang var egentlig et stort gjesp. Men vi glimter til inni mellom, og kommer oss til noen mål sjanser. Blant annet i det 9 minutt, Gibril fyrer av et langskudd, som keeper må gi retur på. Vetle gjør som Kuyt, løper etter skuddet tar returen og plassere den hardt opp til høyere og 1-0. I det 20ende minutt, er Vetle igjen involvert, da han vinner på midtbanen og millisekunder etter har han tatt med seg ballen til 18 m og fyrer av, 2-0. I det 20 minutt er et Mathias som lukter en retur og scorer iskaldt forbi keeper, som er sjanseløs 3-0.
2 omgang skal vi liksom prøve å heve oss. Være litt mer aggressive fremover, men KFUM vi det helt annerledes. Allerede i første spilleminutt kommer de seg til dødlinja og får lagt inn. Nå er det Marcus som gir retur og KFUM reduserer til 3-1. Ikke mye forbedring å spore, før i det 13 minutt. Da setter Daniel og Mithilan seg selv opp fra egen 16m, i et vanvittig tempo med veggspill kombinasjoner langs kanten gir Mithilan et perfekt innlegg til Mathias som står alene på 10 meter scorer 4-1 målet. Vi er litt bedre fremover nå og i det 19 minutt. Etter en corner får ikke KFUM avklart helt og Mithilan scorer på en halv brasse. Kuullt! Kult er det derimot ikke at vi rett etter får et frispark, men så roper dommeren at jeg gir det til KFUM isteden, som straff for av vi (på linja) var uenig med en dommer avgjørelse rett før. Det stemmer det, og hadde vi streket som tullinger hadde det sikkert vært berettiget, voksent av en erfaren dommer i 60 åra å oppføre seg sånn, skikkelig holdnings skapende. Det blir litt dårligere stemning på banen, men gutta takler det flott. Vi fortsetter trykket vi har mot slutten i det 21 minutt er det Adsjan er sistemann på scorings lista. Etter at Vegard går seg fast inne i 5 meteren, slipper han tilbake til Adsjan, som gjør alt rett. Mer får vi ikke til. Takk til KFUM for kampen.