onsdag 19. august 2009

RSK-Klementsrd

Da er høstsesongen endelig i gang. Vi skal møte mange spennende lag framover i høst, første lag ut er Klemetsrud. Vi har aldri møtt Klemetsrud før, men 95 laget deres har prestert bra.
Kampen starter friskt, med en del personlig feil for vår del i begynnelsen. Etter at vi får senket skuldrene litt, kommer vi sånn halvveis i gang. Selv om vi allerede etter 3 minutter kommer til en kjempe sjanse, bommer vi, noe som skal vise seg å bli denne kampens røde tråd. Det hjelper da heller ikke at Klemetsrud legger seg lavt og blir liggende der gjennom hele omgangen. 1 omgang ender 0-0. Denne omgangen er det vel egentlig bare å sette en tykk strek over.
I andre omgang har Klemetsrud lagt seg enda lavere og skal spille på 0-0 resultat. Vi har Klemetsrud under et massivet press gjennom hele omgangen, men klarer ikke å få ballen inn i kassa. Klemetsrud forsvarer seg bra gjennom en hel omgang, mye takket være to forsvarsspillere i topp klasse klarer de nesten det. I et 29 minutt tar Daniel omsider ladegrep og sender av gårde en suser fra 10 meter, endelig sitter`n. Lenge siden vi har vært så glade for å score, men så har vi vel ikke tidligere gjort oss så fortjent til et mål heller. Nå går luften fullstendig ut av Klemetsrud og bare minuttet etter dobler vi til 2-0. 2 minutter til og 3-0. Kampen er over og vi vinner fullt fortjent. Veldig deilig å få en seier i første seriekamp, selv om vi i sum, presterer under middels. Dere skal ha for at dere ikke mista hue og at dere aldri gir dere. Selv om noen fortsatt mister fokuset etter noen små ting dere der og da mener er i vår dissfavør, men er vi mye mindre (i alle fall de fleste) opptatt av det og forstetter å kjempe videre. Vi har mye å gå på til neste kamp gutter. Men gratulerer med seier`n.