torsdag 20. august 2009

Gjøvik her kommer vi!

Dette er andre gang vi møter Holmlia denne sesongen, første kamp endte med 5-0 seier og videre avansement i OBOS cup. Denne gangen sto det om sluttspillet på Gjøvik.
Vi begynner kampen med høyt press og lager trøbbel for Holmlia forsvaret umiddelbart, men Holmlia rir av presset og kampen jevner seg ut. De første 20 minuttene er kampen åpen og begge lag har muligheter, men ingen av lagene klarer egentlig å komme til noen farlige sjanser. I det 20 minutt kommer Daniel seg fri og gir en pasning til Vetle, som fyrer av mot mål. Keeperen står i veien, men gir retur. Charles er våken og setter returen i åpent mål 1-0. Bare minutter etter er Charles på plass igjen denne gang etter ett gjenomspill fra Mathias, 2-0. Vi tar nå over mer og mer av spillet. I sum en bra 1 omgang.
2dre. omgang startet der vi sluttet første. Vi har masse fint spill og behersker underlaget veldig mye bedre enn kampen jeg husker fra tidligere i uka. Neste mål kommer etter masse flott spill fra midtbanen med klikk klakk og en helt umulig pasning gjennom Holmlia forsvaret til Ali, 3-0.
4-0 målet kommet etter et innlegg fra Mohammed på kant, som Alvaro scorer sikkert på. 5-0 målet kommet etter en kipp fra Mathias inn til Charles som scorer siste målet, som gir oss slutt resultatet 5-0. Jeg vet at Vegard er uenig, Vegard sendte av gårde en suser i tverrleggeren som spratt ned, rett innenfor strekken, men kampens gode dommer var ikke sikker og dømte den på streken. Vi er allikevel veldig fornøyde med en svært sterk 5-0 seier. I tillegg til målscorerne er det mange gode prestasjoner som gjør at vi vinner, bla har Mathias hele 3 målgivende pasninger.
Da er det bare å gratulere, videre til sluttspillet i Adidas to år på rad er en prestasjonen dere bør være stolte av.