lørdag 23. mai 2009

Nørhalne kamp 5

I går kveld kunne vi med skuffelse lese at vi var et stakkars mål unna spill om 1-4 (semifinale) plassen i turneringen. Isteden må vi spille om 9-12 plassen. Et mål, det sier mye om hvor jevn denne turneringen er, men også hvor merkelig serie spill oppbyggingen er.
Håper samtidig vi har lært noe av dette. Det er ikke dommeren som avgjør kamper fordi han blåser feil på noen situasjoner, når vi ikke klarer å sette våre egne målsjanser.
I første kamp i dag er mot Cambridge FK og spiller vi på kunstgress for første gang i turneringen. Vi kommer i gang helt glimrende. Cambridge har mange teknisk gode spillere, men kommer ikke lengre en midtbanen før de stoppes gang på gang. Også fremover spiller vi på en forbilledlig måte. Men med to i stanga, en tverlegger`n og mange utenfor klarer Daniel til slutt å knekke koden. Han noter seg også for beste feiring under turneringen totalt sett. Det hjelper lite at vi vinner 8-2 i mål sjanser når dette ikke telles i fotball. Men med 1-0 seier er vi videre og kan i allefall spille om 9. plassen.