fredag 22. mai 2009

Nørhalne kamp 4

Vi har til nå hatt to uavgjorte og et tap. Med dette utgangpunktet er det Halmstad BK som står for tur. Også i denne kampen er det vi som kommer best i gang, Vi spiller rask og presis fotball som gjør at Halmstad kommer på etterskudd omtrent i hver eneste spill situasjon. Dette gjør at kampen preges av ganske mange stygge etterslengere. Vi har 3-4 spillere med isposer på ett tidspunkt i kampen. Selv om vi hadde ballen 70/30 i første omgang, blei det ingen mål.
2 omgangen er veldig lik den første, vi dominerer totalt, men roter oss vekk i nest siste trekk gang på gang. Så endelig etter bra forarbeide får Vegar ballen i gunstig posisjon omtrent ved straffe merket, finter en spiller og setter ballen sikkert i mål. Mer skjer det ikke kampen og vi har endelig fått en seier.