lørdag 23. mai 2009

Nørhalne kamp 6

I den andre kvalifiseringskampen har Hvidhovre IF slått Lørenskog 5-1, så vi møter Hvidhovre IF i turneringens siste kamp. Hvilken start det blir, Hvidhovre IF har ingen sjanse mot RSK i denne kampen, vi spiller de rett og slett i senk. De kommer til en sjanse i første omgang, men keeper redder sikkert. Med selvtilliten tilbake i avslutningene våre, leder vi 3-0 etter første omgang. Målene er det Mohammed, Charles og Mathias som har ordnet.
2. Omgang er vi litt mindre aggressive, men slipper ikke Hvidhovre IF til på nesten noen ting, Med unntak av en situasjon inne i 16 meteren der vi er uheldige og lager straffe. Straffen setter de (så vidt) og stillingen er 3-1. Vi våkner litt opp igjen og fortsetter å kjøre over de. Alvaro får æren av å sette punktum for turneringen med et pent 4-1 mål.
Vi ender turneringen med en 9ende plass, dette er vi vel greit fornøyd med. Men som følge av turneringens noe spesielle oppbygging ser vi at lag helt opp på 5 plass har mindre poeng en oss totalt. Med seier i kampen der dommeren scorer 2 mål hadde vi vunnet pulja og spilt finale. Dette må vi revansjere til neste år. DET ER BOMBESIKKERT, ELLER HVA GUTTER?
Turneringe har vært en veldig positiv opplevelse både for gutta og for oss voksene. Gutta har oppført seg eksemlarisk båret Rommen navnet med stil. Dere ser veldig bra ut i det nye treningstøyet vårt også.
I morgen er det tibake til hverdagen med trening på rommen gress, fri på tirsdag og kamp mot VIF til onsdag. Siden 5 spillere er i Sverige og spiller Nordisk turnering er vi akkurat nok spillere til onsdag, så bli ikke syke eller skadet.