fredag 22. mai 2009

Nørhalne kamp 3

I dag møter vi hjemme laget Aalborg. Etter hva vi har skjønt er dette en av favorittene i vår klasse (er ikke det oss????!). De har dessuten vunnet alle kampene til nå, med god margin. Alle kampene i vår gruppe går dessuten på Aalborg ballklubbs treningsfelt, så alt skulle ligge til rette for en hjemme seier.
Vi kommer veldig godt i gang og kommer til flere halv sjanser. Aalborg har de første 15 ikke vært inne i vårt 16 meter felt en gang. I det 20 minutt finter Vetle seg igjennom på midtbanen og passer en strøken ball i bakrom, som han selv løper på. Makan til fart, ikke bare har han lagt opp ballen til seg selv, men får avsluttet på mål også. Dessverre går ballen rett utenfor, men vi presser definitivt mest. Første omgang ender 0-0.
2. Omgang er også vår selv om Aalborg nå kommer mer med i kampen i det 20 minutt kommer Aalborg spissen seg løs og er alene med keeper. Denne setter han sikkert forbi keeper og Aalborg går svært ufortjent opp i ledelsen. Dette knekker syken til gutta og vi får ikke til noe sørlig mer før i siste spillerminutt. Da kommer en herlig ball fra midtbanen inn foran Aalborgs keeper. Charles går i duell, men før han treffer ballen får han to keeper knyttnever i nøtta og tar telling. Vi får ingen ting for dette og kampen ender med ufortjent tap, men slik er det.