fredag 24. september 2010

SERIE GULLET SIKRET

For tredje år på rad, vinner vi serien og det med 2 kamper igjen å spille. Vi skal selvsagt ikke slappe av de siste kampene av den grunn, men det må være lov å slenge seg nedpå, å nyte seriegullet noen dager.
Kampen i seg selv, var av den svært underholdende sorten. Vi har møtt dette laget hele 5 ganger i 11’er sammenheng før og vunnet alle gangene. Vi er helt klart et bedre lag enn Oppegård, men er det noe vi har lært er det og ikke ta seieren på forskudd. Vi begynner etter 4 minutter, Eirik kommer seg fri på høyre kant og legger inn til Jevne, som header i mål til 1-0. Bare 3 minutter etter, sender Charles igjennom en stikker til Jevne, som han iskaldt plasserer forbi keeper til 2-0. Etter 15 minutter får Gibril en herlig passning fra Matta, Gibril alene med keeper gjør ingen feil, finter og 3-0. I det 22 minutt får vi et frispark utenfor hjørnet av 16m. Amir gjør seg klar og fyrer av fra omtrent 23m. Oppegård kjenner vare lufttrykket før ballen sitter i nettet bak keeper 4-0. Direkte etter avspark er Oppegård på en visitt og får av gårde et skudd Joa redder på strek. I det 33 minutt, er det MrtinH som stsrter et smart bevegelse. MartinH drar seg inn mot midten, spiller vegg med Moa, vidre til Eirik og i mål 5-0, alt i løpet av millisekunder. Fantastisk å se på gutta. Også litt magi, bare Messi kan gjøre dette etter Joa. Oppgård laget står i en haug på egen 16m med Joa i midten, en liten kipp og ballen er i bena på Abdi som bare trenger å treffe mål 6-0.

Andre omgang er ikke så spektakulær, men begynner med at Amir drar sv 4-5 Oppegård spillere før han avslutter med tunell på keeper og 7-0. Så kommer en periode som bærer litt preg av at flere vil score, så vi får ikke til all verden. Oppgård spillerne er ikke interessert i flere mål i mot og kjemper innbitt. Det skjer ikke noe mer spennende før i det 33 minutt da Glenn får en fin passning fra Moa, som kontant fyrer av med venstre og i mål til 8-0. De to siste målene er egentlig ganske like. Den første av Gibril og 10-0 målet av Moa. Fra distanse curler gutta ballen over alle inkludert keeper og i mål.