fredag 17. september 2010

Full fart mot seriegull.

Nesodden ble i gårsdagens kamp ingen målestokk. Rommen hadde full kontroll i samtlige 80 min. Referenten kan ikke med sin beste fantasi huske at Nesodden skapte en eneste målsjanse på egenhånd. De få gangene Marcus måtte i aksjon var det hans lagkompiser som satte han på prøve.

Kampen starter litt fomlete. Rommen er unøyaktige og gir bort ballen, for ofte, i midtbaneleddet. Det resulterer imidlertid ikke i noe særlig da Nesodden ligger i en formasjon uten angrepsspillere. Det ender stort sett med at ballen ruller pent og rolig inn til Marcus som kan sette i gang et upresset forsvar.

Etter drøye 20 min. tar Rune grep, tre bak , da løsner også Rommens spill. Midtbanen er kanongode med Matta i spiss, og vi får bevegelse på topp. Rommen produserer sjanser og halvsjanser på løpende bånd. Første mål kommer etter en perfekt 40 meters pasning fra Glenn, Jevne legger ned, drar av en mann, under keeper og mål. Neste mål kommer noen minutter senere på en perfekt kontring. Matta setter i gang angrepet, via Dilli til en Charles som stormer inn i bakrom, drar av keeper og så er det to.

Andre omgang blir av denne heller kjedelige sorten. Rommen spiller og spiller og spiller og spiller på tvers. Drillo ville sannsynligvis gått fra vettet. Med andre ord Rommen har ballen i 90% av tiden, uten å skape så alt for mye. Nesodden har ca. 10 mann i forsvar. Eirik lager et flott mål etter mye klabb og babb i feltet. Dilli blir snytt for ei klar straffe. Og en av Nesoddens midtstoppere setter et perfekt selvmål. Til hans forsvar skal sies at hadde ikke han satt den var det nok av Rommen spillere som ville scoret i den situasjonen. Og Marcus gjør en kjemperedning. Med dette ebber kampen ut.

Det var imidlertid artig å spille kamp med en god dommer. Vi avslutter med å takke både dommer, Nesodden og publikum for kampen.