tirsdag 28. september 2010

Ali tilbake til England


Ali, Marcus og Roy

Ali var innvitert over til Ipswich i sommer sammen med Marcus for å vise frem sine kunster til engelskmennene. For en debut. Jeg var selv over for å se debut kampen. Ali sjokk åpnet på høyre back og dro av to Southend spillere og la inn perfekt, men desverre ingen Rommen spiillere foran mål, så det ble ingen ting ut av det. Alt dette i løpet av de første to minuttene og satte seg i respekt med en gang. Ali var uten tvil banenes beste spiller i 1st omgang, men fikk ikke være så offensiv i 2dre og måtte bidra de to stopprne som hadde hendene fulle fra motsatt side. Kampen endte med tap, men alle målene kom fra motsatt side og kunne ikke klandres hverken Ali eller en stakkars Skotte, som debuterte som første reis i mål for Ipswith i 1st omgang. Marcus ble satt inn i mål i andre omgang, uten at han fikk orden på backrekka han heller, men målet ble iallfall stengt.
Ali kunne fortelle om et fantastisk opphold med masse fotball, masse utfordringer. Gode treningsøkter og ikke minst to vel gjennomførte kamper. Akademiet ble etter oppholdet så imponert at Ali skal tilbake igjen i løpet av høsten.
Jeg leser i aviser, uten å bli sjokkskadd, at senior nivå ikke holde mål mot internasjonal motstand. Jeg forsikrer dere om at 95 årgangen til Rommen igjen viser at de holder topp internasjonalt nivå. Gratulerer både Ali og Marcus med invitasjon tilbake til England i løpet av høsten, og lykke til.