fredag 20. august 2010

Serie kamp mot Skeid

Det ble en tung kveld på nordre åsen i går kveld. Med varierende kvalitet i laget og en skikkelig partisk dommer lå alt til rette for Skeid. Det endte som det måtte, med 1-1 seier til Skeid og poeng deling.
1 st. omgang setter vi bare en stor tykk strek over. Vi bommer på en 100 % sjanse(dvs. åpent mål), men sånn var denne kampen. Vi blir dessuten avblåst alene med keeper (pga medvind eller noe sånt). Har haugevis med skudd mot mål, men får liksom ikke noe dreis over hverken spill eller avslutninger. Vi spiller i grunn hele omgangen godt under middels.
2dre omgang er litt bedre, men vi klarer å bomme på hele tre 100 % sjanser, får ett mål annullert (selvsagt) for ett eller annet, (motvind kanskje?). 10-15 minutter før slutt, er det isteden Skeid, som på en av sine få visitter mot vår 16m som klarer å score. Vi kjemper oss til flere sjanser, men av en eller annen grunn mister vi litt hodet og får ikke til noe særlig. Det forløsende 1-1 målet vårt, kommer 4-5 minutter før slutt, når Ali legger inn til Jevne som endelig får tidenes mest fortjente mål. Vel sånn gikk det.