mandag 23. august 2010

Seier i serien mot SKI

Fint å se at vi hever oss etter Skeid kampen, vi kommer i gang på best mulig vis, med 3 flotte enkeltmanns prestasjoner av Charles 1-0, Gibril 2-0, og igjen Charles 3-0. Alt dette i løpet av de 15 første minuttene. Der og da la det seg en seiersrus over laget. Vi slapp Ski inn i kampen igjen. De redusert raskt til 3-2, som også var pause resultatet.
I pausen hadde Rune noen visdomsord å komme med, for kampen varer jo litt lenger enn 15 minutter. 2dre omgang spiller vi egentlig ganske bra, selv om vi fortsatt er litt rufsete innimellom. Kampen ender fortjent 6-3, der Charles scorer intet mindre enn 5 mål. Vi begynner å komme skikkelig i gang med høst sesongen. Vi skal virkelig få en bekreftelse på dette til torsdag. Da møter vi VIF. Mens en svært viktig kamp står for dør mandag 30 der iv møter Skedsmo kvartfinalen i Adidas.