fredag 4. juni 2010

Seier mot Nesodden

Kveldens kamp kommer vi veldig bra i gang. Spiller kontrollert og sikkert gjennom hele første omgang. Vi presser Nesodden forsvaret og midtbanen langt inn på egen halvdel og holder spillet der stort sett hele omgangen. Mens vi i andre enden er flinke bakover, når Nesodden slår opp på spissen sin. Vi har flere avsluttinger på mål, men vårt første mål kommer på genialt vis. Marcus fanger opp en bakroms ball som settes raskt i gang på Ali som i flott driv, drar av et par spillere før han lekkert passer igjennom til Dilli. På Dilli vis leder vi 1-0. Vi blir snyt for en soleklar straffe 10 minutter før pause, men vi får corner isteden. Nesten like bra….. .Selv om vi er det desidert beste laget på banen telles ikke det når man skal telle sammen målene, resultatet står seg til pause
Dere får fortjent skryt i pausen for å heve oss mange hakk fra forrige kamp og for å være bevegelige og spillbare. Men dessverre slipper vi oss ned på motstanders nivå etter hvilen og klarer ikke å prege kampen slik vi gjorde i 1 st. Ikke det at Nesodden er supre, men det er ikke vi heller. I siste halvdel av 2dre kommer to ganske like mål. Ali slår en corner, inn i mølje foran mål, Charles vinner ballen i mål. Det andre målet er ganske likt. Gibril kommer seg til dødlinja, slår hardt inn foran mål der står Matta på 4 meter og header ballen kontant i mål. Vi har omtrent 8 målsjanser i gjennom kampen, mens Nesodden har to langskudd Marcus har full kontroll på, men ingen målsjanser. Takker en sympatisk gjeng fra Nesodden for en fair kamp, der dommeren klarte å dele ut hele 5 kort, der 4 av de er helt uforståelige gule kort på 2 forseelser som ingen kan gjenskape om de vil eller ei.