mandag 7. juni 2010

Ny storseier i Adidas

Tidenes seier på Rommen Match mot tippeliga klubben Hønefoss. Vi går ut i 100 (høres kjent ut?) Og får inn en perle av en scoring etter bare 5 minutter. Amir tar et frispark fra midtbanen, som Glenn timer perfekt. Med spenst som Usain Bolt, er Glenn en halvmeter høyere enn backene til Hønefoss og plasserer ballen helt perfekt med hodet og i mål. Minuttet etter og minuttet etter og minuttet etter….. sånn kunne jeg holdt på i 2x40. Rommen var Hønefoss fullstendig overlegene. Samme hva vi prøvde på, fikk vi det til. Jeg begynte å skrive referat, men måtte gi opp på 9-0 til pause. Men tar med avslutnings målet til Joacim, som scorer sitt første mål i Rommen drakt. Kult. Grattis gutter med 17-0 over Hønefoss.