lørdag 12. september 2009

Klare for finale i adidas

Det var ikke mye vi viste om Vidar på forhånd. Men resultatene i innledende runder var overbevisende. Laget hadde dessuten tidligere i år kommet seg helt til finalen i Danacup.
Kampen åpner med umiddelbart Vidar press, vi lar oss stresse skikkelig de første minuttene og legger oss litt vel mye bakpå. Men etter sjokket kommer vi oss inn i kampen inn igjen. Etterhvert som kampen strider frem, utvikler det seg til intens en stillings krig, med muligheter til halvsjanser for Vidar og et par bra mål sjanser til oss. Omgangen ender 0-0.
Andre omgang starter der 1st. slutta, uten at jeg nå husker hvem som gjorde hva, når og hvordan. Jeg tror det var omtrent 10 minutter ut i omgangen at Ali kommer seg rundt på venstre siden og legger inn. Der står Moa og hoppe/sparker ballen inn i mål. Moa gjør tidenes feiring og vi er fantastisk lettet. JA kanskje litt for lettet, for bare minutter etter klarer Vidar å utlikne på et frekt mål der vi står og sover litt. Jeg må forte meg å si at dette var også den eneste feilen forsvaret gjør gjennom hele kampen. Men blir straffet hardt.
Vi spiller nå for livet, men sliter veldig med å komme forbi det gode forsvaret til Vidar. Vi får til flere brukbare avsluttinger, men enten stryker den rett utenfor, eller står keeper i veien. Kampen går til ekstra omganger og sudden death. Også ekstra omgangene ender uavgjort.

Med uavgjort må dessverre en mynt avgjøre hvem som skal spille finale. Mathias har valgt riktig side av mynten og Rommen skal spille Adidas finale 2009 også!
Alt i alt spiller vi en super kamp, mot et bra lag. Vi styrer spillet på midtbanen og forsvaret gjør nok en gang en glimrende jobb. Vi gleder oss til i morgen.