søndag 13. september 2009

Ingen over, ingen ved siden!!!

Vinner av Adidascp 2009!!!!!!!!
Når man spiller finale i en cup, kan alt skje. Nå er dette ikke bare en cup, men det nærmeste vi kommer et Norges mesterskap. Dette pratet vi om på forhånd, viktig og ikke miste hue hvis det utenkelige skulle skje.
Det kunne sees umiddelbart at dette var en mentalt sterk gjeng, som spilte selvsikkert og bra. Litt nerve er det jo, men veldig imponerende hvordan vi umiddelbart tar tak i kampen og gjør den vår. Vi er rett og slett et bedre lag enn motstanderen i hele første omgang. Vi produserer fire stooorre mål sjanser og kommer til flere bra avslutninger. I tillegg blir vi snytt for en soleklar straffe Fra en svak dommer trio sett med våre øyne. Men som kjent vinner ingen kamper på mål sjanser, så i det 23 minutt er det litt frem og tilbake i feltet før Vegard fra 10 meter klasker til og får nettkjenning, vi leder og holder ledelsen til pause
Vi kommer også best i gang i 2dre omgang. Men Drøbak Frogn kommer litt mer inn i kampen i perioder. Det er i en av disse periodene de klarer å krangle inn utlikningsmålet. Men herfra og ut er det mest oss, vi lar oss ikke prege av utlikningsmålet i det hele tatt. Bare dette er helt fantastisk sterkt av gutta boys. Da trenger vi ikke mobilisere på nytt, vi bare fortsetter det bra spillet og kjører på…..Sånt gir resultater. I det 18 minutt spiller vi ut forsvaret til Drøbak Frogn. Gibril har sneket seg på bakerste og setter seiersmålet iskaldt inn. Vil og hemningsløs glede både på banen, linja og på tribunen. Drøbak Frogn setter inn alt på en ny utlikning, men vi rir av presset mesterlig. 2 minutter på overtid blåser dommeren av og vi har vunnet.
Dette er en fantastisk lag seier, der vi opptrer samlet og positive samma hva. Dette gjør at vi vinner kampen fortjent og kan hente pokalen, som et synelig bevis på hva vi har oppnådd. Vi i trener apparatet er veldig stolte av dere og kan ikke annet en å gratulere med innsatsen. Dette var helt konge.
Takk også til supporterne våre på sidelinjen som holdt trykket oppe gjennom hele finale helgen.