onsdag 3. juni 2009

Seier mot Elingsud

Det ble ikke mange mål mot Elingsrud i dag. Vi møte en mur av forsvarsspillere som vi hadde store problemer med å komme oss i gjennom. Eneste måten var å løfte ballen over forsvaret til Elingsrud og ta en duell. Derfor kom begge målene i første omgang på innlegg fra kant som ble headet inn av Gibril og Charles. Andre omgang ble lik den første, 6 til 8 Elingsrud spillere i forsvar og ingen vei igjennom. Vi mistet tålmodigheten gang på gang og avsluttet stort sett med lomper hver gang. Lyspunktet var midt i andre omgang da vi av en eller annen grunn hadde lokket forsvaret til Elingsrud ut mot midten av deres banehalvdel. Mathias legger en herlig passning i bakrom mot Daniel, som tar ned ballen øker ledelsen til 3-0. Selv om vi bare klarer å score tre mål, må vi også trekke frem at Elingsrud ikke fikk unna et eneste skudd mot eller på mål. 3 nye poeng og sikker vei mot serie seier for vår sesongen.