fredag 5. juni 2009

Seier i adidas

Alt så veldig fint ut på Rommen match denne ettermiddagen, kommunen hadde klippet gresset, Espen hadde merket og himmelen hadde fuktet gresset. Det manglet bare sol, men isteden fikk vi regn, pytt kan ikke få alt heller. I Adidascup hadde vi så godt som avansert fra grunnspillet, men etter at Furuset trakk seg og vi mistet alle poengene våre ble isteden denne kampen en vinn eller forsvin kamp mot Gjelleråsen. Etter en middelmådig kamp mot Ellingsrud i går, var vi klar over at nivået måtte heves betraktlig. Vi har tross alt aldri vunnet over Gjelleråsen i nyere tid, selv om vi da heller ikke har tapt......
Det gikk vel ikke mer enn 3 minutter før vi kom til avslutning. En Gjelleråsen spiller er uheldig og handser inne i feltet, vi takker og bukker for straffen, som Charles setter i mål. Etter ti minutter er det Mathias som spiller seg fri og fyrer av et langskudd fra ca 25 meter. Ballen får en vanskelig stuss i det våte gresset og keeper blir utmanøvrert, vi leder 2-0.
Mot slutten av kampen går Vetle ned for å ta en corner. Corneren går hard i en perfekt bue inn mot første stolpe. En Rommen spiller går for styring og bommer, ballen kommer derfor litt brått på keeper, som ikke får kontroll på ballen og vi går opp i 3-0 ledelse. (At vi bommer på døball inne i feltet er kjent stil, dette er dere rett og slett dårlige på, her må vi bli mye mere aggresive. håper dette blir betydlig bedre til neste kamp). Helt mot slutten av omgangen kommer Vetle i skuddposisjon, han nøler ikke og fyrer av et perfekt langskudd keeper ikke har noen sjanse på. Kampens peneste mål gir oss en deilig ledelse 4-0 til pause.
Vi fortsetter med bra spill også i andre omgang. Vi spiller oss til mange sjanser, men bommer desverre på flere store mål sjanser. Gibril scorer omgangens eneste mål også dette på et lang skudd fra 16m, han fastsetter dermed sluttresultatet til fortjent 5-0 seier. Vi vinner kampen etter en bra gjennomført kamp i alle ledd. Igjen kom ikke motstander til noen målsjanser. Dette er selvsagt veldig bra, selv om Marcus sikkert ikke er enig i dette. Vi har fortsatt litt å gå på når det gjelder angrepsspillet vårt, men dette kan vi hvis vi vil.