lørdag 9. mai 2009

SEIER OVER KFUM I OBOSCUP

Første runde i OBOS cup er unnagjort med masse flott spill. På tross av dette soleklare overtaket, klarte vi ikke score før ut i 28, minutt. Vetle spilte seg fri inne i feltet, men ble felt og klar straffe. Alvaro var eksekutør og satte ballen sikkert til side for keeper og 1-0. Nå skjedde det mye, bare to minutter senere presset Matias seg igjennom forsvaret etter passning fra Vetle inne i feltet og scoret 2-0 målet. 2 minutter til gikk før Vetle dribler et par KFUM spillere opp på tribunen og avleverer et perfekt innlegg som Mathias setter i mål og 3-0.
2 dre omgang startet som den sluttet, 2 minutter inn i omgangen spiller Charles seg fri og trer ballen presist inn til Mithilan som avslutter herlig i mål og 4-0. Vi fortsetter med masse balbesittelse og masse pasninger og sikkert spill. Kanskje var det selvsikkerheten som gjorde at vi litt ut i omgangen gjør en gedigen tabbe i forsvar. KFUM takker og reduserer til 4-1. Vårt siste mål kommer etter at Ali har spilt seg fri på kant og legger inn en nydelig ball Vegar bare styrer på hodet inn i mål 5-1 Dette blir også slutt resultatet i en flott gjennomført kamp. Vi kan bare gratulere med avansement til neste runde i OBOS cup . Takk til kampens utmerkede dommer.