onsdag 13. mai 2009

Seier i lokal oppgjør

Vi klarte 4-1 i lokal oppgjøret mot våre naboer Høybråten & Stovner. Du verden for en flott kamp vi spiller. Allerede etter 3 minutter kommer vi til en halvsjanse, som HSIL må gi retur på. Alvaro er nærmest på returen, gjør ingen feil og gir oss ledelsen 1-0. I minuttene som følger byr vi på masse bra fotball, vi spiller de første 15 minuttene fotball som eliteserien bare kan drømme om. HSIL kommer i løpet av denne perioden til en sjanse, som Marcus avverger med en finger og får ballen over. Det er ikke før i det 25. minutt vi virkelig gjør det vanskelig for HSIL forsvaret. Muhammed spiller opp Charles med et herlig gjennomspill som dessverre går over. Bare 2 minutter etter er plassene snudd. Charles legger igjen på en finurlig måte til Muhammed, men dessverre går ballen rett utenfor igjen. Omgangen ebber ut i et litt roligere tempo.
2. omgang bølger kampen litt helt i starten, vi gjør noen små feil, som HSIL utnytter til fulle og reduserer. Nå tror jeg dette var som en slags katalysator for gutta. Vi dro ikke over broa for å spille uavgjort. Vi kom til Høybråten for å vinne og 8-10 minutter inn i omgangen kommer Charles seg fri og avslutter kontant i mål 2-1. Vi fortsetter presset og bare 5 minutter til inn i omgangen kommer Charles alene med keeper igjen og scorer 3-1 målet. I det 20. minutt er det Alvaro sin tur igjen. Alvaro plasserer ballen herlig til side for keeper med venstre beinet.
Selv om jeg omtaler 2 målscorere er det 11 spillere som gjør jobben i dag. Alle jobber bra, vi snakker sammen og gjør hverandre gode. Vi vinner fullt fortjent!
Vi takker våre venner i HSIL for kampen.