lørdag 18. april 2009

Gjelleråsen cup Fredag

Fredagens kamp mot Ellingsrud startet som fortjent. Vi innledet helt elendig. Ingen ting stemte. Det var derfor helt fortjent da Ellingsrud gikk opp i ledelsen 0-1. Det tok enda noen minutter før vi kom oss skikkelig inn i kampen. Da fikk vi noen flotte mål og vi var egentlig ganske fornøyd med 2. omgang og sluttresultattet som blei 4-1 til Rommen.
Skedsmo kampen begynte 5 minutter etter Ellingsrud kampen. Det skulle egentlig vært en fordel for oss. Men vi klarte aldri å nå Rommen høyder denne dagen. Stort sett ingen ting stemte i denne kampen heller, selv om vi da også hadde en del bra spill, glimtvis innimellom. Skedsmo er et bra lag, men vi burde ha vunnet kampen, målt i antall sjanser. Kampen endte skuffende 1-1.