mandag 30. mars 2009

SEIER PÅ NOTODDEN

FINALE
Kampen spilles på Notodden arena et flott anlegg med en kjempe stor bane. Rammen var elektrisk, selv om lydanlegget ikke funka, hadde undertegnede for anledningen påtatt seg jobben som manuell speaker for Rommen. Kampen startet ikke veldig bra for vår del, det aller meste av spillet foregår på vår halvdel og Asker setter det første målet på en corner. Skulle kanskje tro vi våknet av dette, men nei…. Asker fortsatte presset og kjørte oss skikkelig. Vi virket slitne og umotiverte. Det var heller ikke mot spillets gang når mål nummer to kom på et herlig langskudd, 2-0 til Asker.
Endelig pause, gutta var nå så slitne at de orket ikke å ta pause engang. Denne måtte vi ta midt ute på banen. Robert fortalte oss at fotballen er rund, cup er cup, kampen er ikke ferdig før dommeren blåser også videre. Alt dette var visst ikke gutta klar over, for i andre omgang var det plutselig vi som presset. Produserte angrep og cornere, mens Charles var gutten som satte inn reduserings målet og vi var i gang igjen. Asker var nå også merkbart slitne og kom mer og mer på etterskudd de også. Jeg tror det gikk 3-4 minutter til, så satte Mathias inn en herlig heading 2-2.
Jeg holdt på å besvime. Gunnar var helt bleik og måtte sette seg. Alf hoppet opp og ned, Kenneth sa hysterisk hva var det jeg sa, hva var det jeg sa. Mens Robert var den ensete som hadde kontroll på alle kroppsdeler og fordelte oppgaver utover på banen. Ved full tid og ekstraomganger var det fortsatt 2-2 i mål og 3-3 i cornere. Reglene er da slik at finalen avgjøres på myntkast. Her var vi heldige og ble erklært vinnere av Netcomcup 2009. Jeg gratulerer med dette alle i Rommen med seieren og for en flott helg oppe på Notodden, takker samtidig arrangør for en fin turnering.

Jeg avslutter dette innlegget med noen velvalgte ord fra vår egen fysioterapeut/motivator/healer, og ikke minst fremste supporter Kenneth:
Først av alt vil jeg sende noen tanker til Deluxon og mange ønsker om rask bedring og tilbakekomst på banen, kan ta med tannen til Daniel i samme slengen, men litt gull i munn er bare fint.
Helgens turnering startet med strålende sol og en litt trøblete innledende kamp, men med mye innsats. Men "gutta" viste fort at dette kunne bli vår helg i neste kamp, de mange harde taklingene til Amir, fintene til Moa mellom fortvilede motstandere, drivene opp i banen og skuddene av Vetle, skuddene til med høyere eller venstre fot Vegard, Ali sine utrettelige løp, Martin sine klareringer med begge ben, Joa sitt kompromissløse taklingsspill, Daniel sin evige kamp i bakrom og høyt press med Charles sine mange eksplosive løp, Marcus med fantastisk eksplosive redninger på streken, Alvaro med røde kinn tar nok ett sugende løp mens han gisper etter luft, ”Matta” som står frem med muskler og regjerer midtbanen, Glenn med sitt lange bohem hår som knuser til i hode spill. Må heller ikke glemme Robert med sin evne til å motivere og nullstille gutta til hver kamp.
Dere fikk vist ordentlig moral i siste kampen, FANTASTISK å hente inn 2 mål etter pause mot Norges TIDLIGERE BESTE LAG.