søndag 15. mars 2009

Vi har vunnet LYNS ELITE TURNERING.

I semifinalen mot Skeid, kom vi i gang der vi slapp mot Fredrikstad. Vi ville vise hvem som var best og gjorde det tilgangs. Vi spiller svært offensiv og fin fotball, med flere fine overganger. Jeg refererer en kjent fotbalkritikker på sidelinjen: " Dette er jo fest fotball". Vi vinner kampen med overbevisende 5-0. Alvaro setter sitt første mål i turneringen, mens Vegar og Charles setter to hver.
I den andre semifinalen har Lyn slått VIF 1-0, etter en spennende og tett kamp. Det er klart for Lyn mot Rommen i finalen.
Finalen starter forrykende. Etter 2 minutter satte Charles inn kampens første mål og vi var i gang. Det går bare tre minutter til, før Mathias setter inn mål nummer to. Dette kan jo bare gå en vei. Vi spiller resten av kampen veldig overbevisende og styrer til tider spillet på en fotballmessig nydelig måte. Helt klart en av våre beste kamper så langt. Det hjelper lite at Lyn reduserer med 2-1, når vi rett etter lager ett herlig mål til (hilsen Charles). Ut i andre omgang har vi tatt ut alt, men klarer fortsatt å holde fokus. Med Mithilan på kretslagssamling og Glenn syk, ble spillerstallen redusert til bare 13 spilleklare før dagens kamper, er dette i seg selv en prestasjon. Det hele ender 4-2 og seier i turneringen. Vi setter denne turneringseieren høyt, med tanke på hvilke lag vi har møtt og hvor tidlig dette er i sesongen.
Vi takker Lyn og våre motstandere for en flott turnering,
Jeg summerer turneringen på følgende måte. Vårt fantastiske forsvar inkl keeper, slipper inn færrest mål i hele turneringen (4mål). Vårt angrep scorer flest mål i hele turneringen (12 mål). Detter er hva man kaller en lag seier. La meg bare slå det fast. VI ER BEST I BY'N!