lørdag 14. mars 2009

Fortjent seier over Fredrikstad

Det var deilig å se at vi klarte å legge gårsdagens kamp mot VIF bak oss. Vi var helt klart best i begge omgangene mot Fredrikstad. Vi hadde mange mål sjanser, men klarte bare å score på to av de, begge av Vegar. Fortsatt litt rotete internt i organiseringen vår. Men med litt bedre kommunikasjon i laget vil dette ordne seg. Med 2-0 vant vi puljen vår og møter 2. plass i den andre puljen. Skeid vant sin kamp 5-2 over Ham Kam, så Skeid blir vår motstander i morgen tidlig. Ta med dere en matpakke til etter kampen i morgen tidlig, slik at vi kan restituere oss bra til siste kamp i morgen........( hvis vi vinner over Skeid da). Hvis vi går til finalen, er denne klokka 14.15. Vi drar hjem og hviler oss i mellom kampene.
Nå spisser det seg til, vi må ha full "skjerpings" i morgen tidlig gutter. Møt uthvilte og opplagte i morgen, gå og legg dere!!! Klokka er allerede blitt over åtte.
Kampen i morgen begynner klokka 09.45. Oppmøte klokka 09.00. vi spiller i hvit, hvit, sort. Ta med den sorte drakten i baggen.
Lykke til i morgen.