mandag 13. september 2010

Festaften på Klemetsrud.

Hei folkens, Jeg var ikke til stede på kampen, men Jevne Senior har sendt meg ett strålende referat som følger:

En Liten og dårlig bane, men skal vi la det ødelegge moroa. Nei, tenkte definitivt guttene og satte i gang. Kampen starten under motto ”spill til Abdi så sitter’n. To raske mål av Abdi og kampen er i realiteten over, men her vil Rommen mer. Før omgangen er over har Charles, Matta og Ali økt ledelsen ved hvert sitt flotte mål. 5-0 til pause. Men like viktig som målene er at ballen går fort og muligheter skapes på løpende bånd. En ujevne bane, litt uflaks og to meget solide Klemetsrudstoppere hindrer flere mål. Nevnte jeg stanga og tverrliggeren?
Andre omgang fortsetter i samme stil selv om det er gjort store endringer i laget. F.eks dukker Charles opp på stopperplass. Det går noen minutter før alle finner rollen, men så kommer minst tre utrolige mål. Et er årets vending av Eirik, tre mann bort og pang i mål. Så tråkler jevne seg til Enebakk og tilbake, for til slutt å legge den i mål. Og til slutt JOA, han drar opp på høyre siden sender ballen mot cornerflagget, ballen plukkes opp og legges knallhardt inn på hjørnet av femmeteren, der er Joa på nytt og knaller ballen i krysset med hodet. Det fjerde målet i omgangen er ikke like magisk, Jevne subber inn en retur. Kanskje var forspillet magisk, men det er glemt.
Målskårerne nevnt, men i dag fortjenter alle skryt. Spesielt moro var det å se en spillesugen Moa.

9-0 var ikke et mål for mye. En uoffisiell telling på sidelinja viser at Abdi, Eirik 2 , Jevne 2 og Matta ble snytt for klare straffespark! Pluss noen som kanskje bare var klare med Rommen øyer.

Dårlig bane, mygg og knott var glemt da vi trallet ”seier’n er vår” på vei hjem.