tirsdag 31. august 2010

VI SKAL TIL GJØVIK

Kamp på Skedsmo klokka 17.00 på en hverdag, er i utgangspunktet helt på bærtur, men vi fikk stappa alle sammen inn i biler og kjørt opp til Skedsmo kunstgress. Skedsmo hadde 2 seiere og en uavgjort mot henholdsvis Askim, Heming og Ski i gruppe spillet. Vant 8delsfinalen på straffer mot Fram Larvik. Vi har aldri møtt Skedsmo i ordinær kamp før, men 2dre laget vant over de i Norwaycup. Uten at noe av dette egentlig har noe som helst å si.
I det kampen starter, er det ingen tvil om at dette er et lag som går ut med alt de har av styrke og fysikk. Dette bærer selvsagt kampen litt preg av, Skedsmo jobber beinhardt. Men det gjør vi også, lar ikke litt muskler gå veldig inn på oss. Nå kjenner jeg ikke hva Skedsmo står for teknisk. Men for vår del, satt ikke pasningene helt. Det ble litt upresist og da blir alt litt vanskelig. Skedsmo var i sum hakket under oss igjen, uten at dette ga oss noen fordel. Omgangen ender uten noen målsjanser til noen av lagene. Noe begge lag burde være missfornøyde med.
I pausen var det liten tvil om hva som måtte til, vi måte øke tempo, få i gang mer en touch. Dette ga uttelling med en gang. Skedsmo ble hengende etter og vi får inn ett tidlig mål etter at Charles gjør alt på egenhånd og gir oss ledelsen 1-0 etter ca 5 minutter. Vi fortsetter med masse bra spill. Og bare noen minutter til ut i omgangen legger Ali en perfekt corner, som Amir header kontant i mål og vi har fått kampen inn i vårt spor. Herfra og ut hadde vi et klart overtak. Vi scorer mål tre midt i omgangen.. Vi har flere store sjanser, blant annet var Mathis gjennom alene, men ble felt. Charles alene igjennom men blir avblåst for offside og gjør i grunn mye bra fremover og bare en strålende Skedsmo backrekke gjør at vi ikke scorer flere mål. Vi er rett og slett gode om dagen.
Vi gratulerer med 3de sluttspill på like mange forsøk.