tirsdag 22. juni 2010

Ubeseiret i serien

Siste seriekamp før sommeren, ble en jevn og spennende kamp. Vi starter i ganske uvant formasjon og Oppsal kommer forholdsvis enkelt til i begynnelsen av kampen. Hoved grunnen til dette, er at dere åpenbart ikke klarte å få opp Rommenformen til 100%. Men legger oss på ett nivå som holder akkurat. På tross av litt laber innsats, føler jeg et vi har overtaket og en vis kontroll på allikevel. Uansett er det Oppsal som går opp i ledelsen midt ut i omgangen. Vi endrer til vant formasjon og Oppsal kjenner presset. Men resultatet står seg til pause.
Vi klarer heller ikke å gi maks i andre omgangen heller, men spiller i sum en bedre omgang en den første. Det vi har sett gjennom hele vår sesongen at de kampene vi har vært helt på topp(fokus og tenning), har vi hatt mye MYE større uttelling på sjansene våre. Når vi ikke er 100%, blir det stang ut! Dette er denne kampen et svært synlige bevis for. Vi har 3 i tverleggern, 2 i stanga og 1 i tverleggern og stang ut. I tillegg har Oppsal så flaks det går an å ha, jeg tror at de hadde 2 eller 3 redninger på strek, i tillegg til flere bra keeper redninger. Vi har i tillegg ganske mange målsjanser vi blåser over eller rett og slett bommer på. Vårt reduserings mål kommer midt i omgangen, Charles lobber over keeper til 1-1. Når det var igjen 15 minutter kom endelig det forløsende 2-1 målet av Dilli. Herfra og ut er egentlig ikke seieren truet, men det blir uansett 18 spennende minutter før vi kan innkassere vår 10ende strake seier i serien. Vi tar ferie med 8 poeng til gode på neste lag på tabellen. Vi er videre i både adidascup og oboscup, så høsten skal bli både utfordrende og spennende. Vi holder treningene litt til før vi tar avslutning og en liten ferie…..