torsdag 6. mai 2010

Seier mot Ski

Kampen mot Ski var i utgangspunktet en kjempe utfordring, dette ville bli vår 9ende kamp på 6 dager. Dette er selvsagt ingen god situasjon, så vi hadde ikke all verdens forventninger til kampen. På tross av dette leverer dere en helt fantastisk 1 st omgang, som faktisk sikrer en seier i kampen mot Ski. 6 flotte mål og fullstendig kontroll i første halv del er intet annet en imponerende.
For i 2dre omgang var det sluttkjørt, vi hadde ikke noe mer og gi. Når både bein og hue sviketer, blir det ikke lett og spille bra. Vi prøvde og prøvde, men Ski var kvikkere og kom seg til flere gode sjanser. Selv om vi klarte hele 11 avslutninger på og mot Ski sitt mål i 2dre omgang, var vi aldri skikkelig farlige. Denne kampen var for vår del helt ekstraordinær og ingen ting og dveles for lenge ved. Jeg syntes vi skal være veldig fornøyde med 6-4 seier slik situasjonen var. Nå er det heldigvis en hel uke til neste kamp for de aller fleste av dere. Vi sees på neste trening, som er fredags økta til Kenneth Følg med i kveld eller morgentidlig for riktig tidspunkt. Benytter samtidig anledningen til å takke Ski for kampen, samt en utmerket dommer.