søndag 11. april 2010

Sølv i Skeidelite

En litt merklig sportslig opplevelse ender med sølv. I gruppespillet møter vi et bra Gneist. Men vi merker med engang at vi er i siget, kampen ender fortjet 2-0, etter en kamp der vi har det meste av presset, uten at kampen var ujevn.
Kamp 2 møter vi Østsiden, det svakeste laget vi møter gjennom hele turenring. De vet det selv, og åpner med 6 backer. 2dre omgang ender med 6 bak med 3 lave midtbane spillere. Vi har ballen ca 90/10. Men kampen ender 1-1 der Østsidens mål scores av linjedommeren ER DET MULIG!!!!!.
I kvarten møter vi Grane. Vi sjokk åpner og scorer etter 3 minutter. Etter 7 minutter leder vi 3-0. Kampen ender 8-0! etter en fantastisk kamp av Rommen. Jeg tipper vi hadde omtrent 25 skudd på mål i løpet av kampen.
I semin møter vi Lyn, også her gjennomfører vi en bra kamp og vinner fortjent 2-0. Og er klare for finale mot StabÆk.
Finalen åpner litt kladdete og får ikke helt til fra start. Midt i 1st omgang scorer Stabæk og vi vokner enderlig. Vi overtar nå pressset mer og mer, men får ikke redusert før omgangen er ferdig. Vi endrer formasjon og preser enda mer. Men vi er for dårlig i siste fase av angrepet når vi ikke evner å score på 10-15 skudd på mål inkludert stang og tverlegger, ender det med tap og sølv i Skeid Elite. Irriterende med en dommer som straffer oss for de vi er sterkere og fysisk større enn Stabæk. Vi husker en like håpløs dømming av samme dommer i Nike der han også straffet oss for det samme. Begyn med noe annet.
Hvis vi ser bort fra finale dommeren og dommeren som scoret Østsiden målet var det grei dømming, sesielt ok og ha linjemommere får vi vel tross alt si. I alle fall ikke noe å utsette på arrangementet som Skeid står for. Vi takker team Morten og Skeid for et flott turnering. Gratulerer til slutt med seieren til Stabæk.
Jeg referer til det Vegard fra Skeid sa under medaljeseremonien. Rommen er antagelig det beste 95 laget i Norge de tre siste årene. Takk for det.