fredag 23. april 2010

Seier 4-1 i serieåpningen

Årets første seriekamp er unnagjort. Kampen i seg selv, ble som forventet press mot en lavtliggende motstander, som satser alt på en kontring eller to. Årvoll stilte i år som i fjor i håndballformasjon 8-1-1 eller 9-1. (Vi fikk ikke helt taket på formasjonen i 1st.). Hele første omgangen var en ren enveis kjøring. Utrolig selvsagt at det er Årvoll lager det første målet i kampen på sin ene sjanse. Tidenes kjedeligste kamp ender 4-1 til oss, etter svært varierende innsats og kvalitet av Rommen gutta.
Målene kom på følgende måte. I det 28 minutt, fyrer vi av fra 16m via en Årvoll spiller og i mål til 1-1. 34 minutt har vi vår nte corner. Moha legger denne herlig til Vetle, som står på bakerste og avslutter på hel volly i mål. Herlig! I det 35 minutt blir Dilli avblåst på vei alene mot keeper, han har blitt utsatt for en forseelse tidligere, som dommer utrolig nok dømmer fri på, isteden for å la ballen gå som fordel Hurrra. Uansett, Mathias tar frisparket, hardt rett på keeper. Keeper gir retur, som en Rommen spiller snapper opp og setter returen sikkert forbi keeper. Vi går til pause med ledelsen 3-1.
I 2dre omgang har vi også 15-20 muligheter mot Åroll sitt mål, men det blir ikke mange farlige situasjoner ut av det. Dilli har en i det 3de minutt, der han kommer seg alene med keeper, men som på mirakuløst vis redder. Den andre situasjonen lager Eirik i stand, ser han gir en herlig stikker til Abdi, som avslutter fra spissvinkel, som gir oss ledelsen 4-1. Dette blir også sluttresultatet.
Denne kampen får vi bare riste av oss og glemme. Det viktigste var at fotballen vant, 4-1!