mandag 15. mars 2010

M/S94 - ROMMEN 0-3 WL

Jeg var ikke tilstede, men Anders har gitt oss et utmerket referat:
Vi tar kontroll i kampen fra første stund, vi har gode kontringer og overganger. Med flere gode sjanser, men vi klarer ikke helt å finne maskene. Etter ca 7 minutter får Gibril en langpasning på venstre side og klarer å løpe fra forsvaret 1-0. Det var flere gode sjanser i første omgang uten scoring, hadde gor kontroll og følte oss aldri truet.
2dre omgang staret med corner etter 30 sec. I tredje og femte min for Deluxon to store åpne mål sjanser, men får ikke justert inn siktet godt nok. Etter dette kom MS mer inn i kampen og har flere gode sjanser, men Kevin står bra gjør flere gode redninger. Vi klarer å holde oss inne i kampen og klarer å skape gode sjanser og får utteling etter 15 min, 2-0 målet setter Eirik. Herfra og ut er kampen vår. Siste målet setter MartinJ i det 18ende minutt. MS kommer til noen sjanser, men en god Kevin klarer å holde nullen og kampen ender 0 – 3 til Rommen.
MEd Dette resultatet vinner vi Puljen vår og møter 4de plass i den andre puljen.