tirsdag 16. mars 2010

Manchester United på Rommen!?!


Ryktene her svirret i hit og dit i lengre tid. Jeg kan bekrefte at vi har for andre gang på kort tid vært i samtaler med utenlandske fotball lag, denne gang Manchester Unitid. Mithilan kan fortelle om en ut av kroppen opplevelse hos en av verden største fortballklubber.
Han var overmed 3 andre norske spillere og prøvespilte i 5 dager og hadde en fantastisk opplevelse.
Selve oppholdet har Mithilan skrevet et lite referat av, som er gjengitt under.

Mithilan kan også fortelle at selve spill opplevelsen ikke var så stor forskjell fra absolutt topp nivå i Norge. Men på et akademi av denne kaliber var ferdigheten til spillere på helt annet nivå. Rent sportslig gikk både treninger og kamper bra for Mithilan. Men på samme måte som Marcus ved Ipswich besøket, syntes Mithilan det er vanskelig å komme med fornuftig kommunikasjon i kamp situasjon. Det vil selvsagt bli lettere ettethvert.

Ellers traff Mithilan flere fortballstjerner, blandt annet Solskjær. Solskjær hadde forøverig heller ikke hørt om Rommen SK. Dette skjønner vi selvsagt svært lite av. Vi snakket jo akkurat med Roy Keane om det samme. (snakker de ikke sammen over der eller?????).

Vi er selvsagt veldig stolte av at gutta setter Rommen på verdens kartet.

Mithilan forteller:

Mandag: Vi skulle egentlig trene med reservene den dagen, men flyet vårt var 45min forsinket så vi fikk en egen økt istedet. Etter økta fikk vi hilst på Solskjær og Joshwa King og fikk senere en omvisning rundt Carrington. I det vi var i gangen, hadde reservene akkurat spilt kamp, og vi fikk stå noen meter unna Nemanja Vidic og Anderson imens de gikk inn mot garderoben. Vidic snakket med seg selv på serbisk imens han tok av seg fotballskoa! Tror det var noe banning etter kampen. Så gikk vi hjem til Joshwa og Magnus Eikrem hvor vi skulle bo. Vi fikk hilst på Magnus også og som bonus fikk vi hilse på kjæresten hans også!

Tirsdag: Denne dagen spilte vi kamp. Først en lett økt om morningen med en del possesion og noen pasningsøvelser. Det var mye fokus på "et-to" spill. Så fikk vi lunch og etter en halvannen time var det kamp. Vi fikk utdelt drakter og jakker til de som satt på benk (jeg starta på benk). Husker ikke hvilket nr jeg var, men vi fikk ihvertfall bruke de originale United draktene. Ble tent fra første sekund der asz! Vi spilte mot Preston g16 og kampen gikk greit. Noe godt og vondt. Nervøs var jeg, men det gikk over etterhvert. Nivået var veldig høyt. Utrolig mye tempo og harde taklinger. Kampen varte i 3 x 30min. Jeg spilte 1,5 omgang. Solskjær og Jim Solbakken så på kampen vår sammen med John Vik.

Onsdag: Onsdagen fikk vi en økt med Man Utd g16 laget. Vi spilte en kamp, 3 x 30min - blanda lag. Laget mitt vant, men husker ikke stillinga. Merka at de g16 United spillerne alltid hadde tuchet med seg. Pasningene og overblikket var veldig sterkt samt. var kommunikasjonen høyt. Solskær så på treninga vår. Det som er litt morsomt er at det var svak tåke vi nesten er vandt med i Norge. Så da ble treninga flyttet til kunstgress.

Torsdag: Spilte vi bare en kamp som en avslutning. Husker ikke motstanden, men jeg spilte h-bæck. Mye bedre kamp enn tirsdagen. Desuten vant vi. Etter kampen fikk vi en oppsumering for hva vi hadde trent på. Trenerne fortalte også at vi var den beste gruppa de hadde hatt på en stund når det gjaldt holdning og ferdighet. Mye positivt men noe vi måtte forbedre oss på også. Så fikk vi møte Mame Biram Diouf med sin røde Audi a5. En morsom mann med mye humor. Vi ble fortalt hvordan det var i Italia dagen før. Senere den dagen fikk vi se Liverpool i UEFA cupen på Anfield.


Fredag: Dro vi hjem.