mandag 8. mars 2010

Før sesongen starter.....

Vi fikk en fin gjennomgang mot BA på lørdag.
Hvis vi husker kampen fra ifjor der BA fullstendig knuste oss 5-0, viser denne kampen at avstanden til de aller beste 16 årslagene har skrumpet betydelig. BA gikk oppskriftsmessig ut i et forrykende tempo og presset oss hard, høyt og voldsomt. Vi brukte kanskje litt vel lag tid på å omstille oss denne situasjonen. Men når vi fikk senket skuldrene kom vi i gang og spilte bra fotball. I andre omgang holdt vi ballen faktisk ganske lenge i laget på tross av det massive presset BA kunne tilby. Veldig bra periode dette. Men som dere ser, millimeter små personlige feil straffes hardt i en slik kamp og 2 av målene er vel egentlig ganske unødvendig og gjør at resultatet kunne blitt betydelig penere en 4-1. I allefall når vi ser på hva som skjer i andre enden der vi får anulert et, og har to stooore mål sjanser som vi i 9 av 10 scorer på. Vel ikke noe å stresse med, jeg vet at dere er enda mer skjerpa når det virkelig gjelder. Jeg syntes dere gjorde en fin kamp og en bra gjennomkjøring før Nike og øvrig sesong.
Viktig at dere som fikk dere en smell, restituerer skikkelig, slik at dere blir klare til Nike.
Jeg skrev tidligere at treninger skulle være på Li frem til påske. Det var dessverre feil. Vi skal trene på Rommensletta igjen denne uka.