mandag 15. februar 2010

IPSWICH + ROMMEN = SANT

Vi begynner å bli vant med henvendelser fra stor klubbene i og rundt Oslo området. De fleste er seriøse og fornuftige, mens andre bare tar for seg. Sånn er det vel bare. Men jeg har ikke for vane å skryte av at våre egne spillere prøvespiller for andre klubber. Vel prinsipper i fotballen har en helt annen betydning enn i det virkelige liv. Så her kommer årets kuleste og mest spennende henvendelse i alle fall for vår del.
Vi vet vi har vært på turneringer der flere talentspeidere har vært til stede, men ikke tenkt noe mer over det. Det var i alle fall ikke mange som ventet en invitasjon fra noen Engelsk klubb.
”On behalf of Ipswich Town I would like your permission to invite
Marcus Engebretsen to visit our Academy”
Dette var jo bare helt sykt! Her gjaldt det bare og ikke ta av. He he jeg kan forsikre om at den eneste som ikke tok av var Marcus.
Vi hadde et møte med talent speideren, der har fortalte oss hvordan han jobbet og hva som kom til å skje videre. Vi ble positivt overrasket over hvor mye kunnskap han hadde om spillere og klubbene rundt omkring i Oslo. Han fortalte oss også om spillere med proff kontrakt som talent speideren hadde sendt over tidligere år. Men la ikke skjul på at nåløyet er trangt, kanskje spesielt for keepere.
Vel, for Marcus var avgjørelsen lett. Slike muligheter henger jo bare ikke på trær. Så til torsdag drar han over i 10 dager for å være med akademiet på treninger og i kamp.

Både for klubb, lag og spillere er dette virkelig noe å være stolte av. Dette er ikke akkurat daglig kost i Rommen SK. Jeg er sikker alle vi i RSK95 gruppa har en helt spesiell fordel, som følge av den flotte gruppa vi er. Både når det gjelder holdninger, treningsinnsats både på treninger og ikke minst all den tiden de fleste legger ned med egentrening.

Vi gratulerer Marcus med denne fantastiske muligheten. Du har lagt ned ufattelig mye innsats og hatt en veldig fin utvikling. Ta dette som en spennende tur og vis engelskmennene hva vi driver med her på Rommen. Vi gleder oss til å høre om oppholdet, og vi ønsker lykke til og ha det gøy.