onsdag 13. januar 2010

Nok en seier i Winter leauge.

Vi kommer veldig godt i gang og har full kontroll gjennom 2 omganger. Vi har endelig klart å tilpasse oss den lille banen inne på Manglerud.
Allerede etter 4 minutter kommer Eirik seg gjennom etter strålende passning fra Matias og avlutter til side for keeeper og vi er i ledelse 1-0. De føste 15minuttene har vi full kontroll, jeg tror ikke Rustad har ballen i laget mer en 3,4 ganger i løpet av denne perioden. Etter ca 8 minutter avslutter samme person i mål, men avblåst for offside. En liten stund senere er det MartinJ sin tur etter innlegg fra Amir. Mens Ali setter inn det tredje målet. Etter pasning fra Alvoro. Ut over det at vi spiller bra, må jeg nok engang berømme dere for holdningene deres ute på banen. Vår motstander får hele 3 gule kort og et rødt, uten at dere lar dette påvirke spillet deres en millimeter, veldig bra gutter. Slik liker vi å se.