søndag 29. november 2009

2-2 i winter leauge

Vi starter kampen veldig overbevisende og bra. Allerede etter 4 minutter kommer Martin seg fri på 16m og fyrer av et skudd som går nede til høyere for keeper og 1-0. Herfra og ut er det få lyspunkter. I det 13. minutt serverer vi en gratis sjanse til Nordstrand, som de setter i vårt åpne mål og 1-1. Det skjer ikke noe spesielt mer i denne omgangen. Det går faktisk 13 minutter ut i 2dre før vi virkelig er farlige (vel, Nordstrand har gått opp i ledelsen). Først en i tverrleggeren, minuttet etter avslutter vi, men ballen treffer nest bakerste mann. Så en til i tverlegger’n. Får til litt mer nå. Men det skal gå helt til siste spiller minutt før vi klarer å utlikne. Det er Amir som i siste angrep skyter fra kort avstand i keeper, som gir retur og Amir er på igjen og gir oss ett poeng. Bra jobba.

Kampen sett under et, er under middels. Vi spiller motstanderen god og det er ikke bra. Jeg vil påstå at Nordstrand ville vi slått greit, hadde vi vært litt mer samspilte, villet litt mer og hatt bedre fokus. Vi har viktige treninger foran oss. Jeg er sikker på at vi allerede neste kamp skal se et mer samspilt Rommen