onsdag 2. september 2009

RSK Årvoll 1-0

Kjedelig og nok en gang møtte lag som spiller for 0-0 seier. På tross av dette, klarer vi å komme til mange gode sjanser. Klart vi går oss fast mange ganger, men i sum kan vi ikke klage. Vi brant vel minst fem 100 % sjanser bare i 1ste. omgang. I tillegg til dette hadde vi mange skuddsjanser utenfor 16m, som selvsagt traff en av de ti Årvoll spillerne som til enhver tid var bak ballen, men bra at vi prøver. Omgangen ender 0-0.
2dre. omgang blir stort sett samme som 1ste. vi jobber og jobber, brenner sjanse etter sjanse. Endelig etter 10-15 minutter får vi lønn for strevet. Matias får en 45 fra enten Vetle eller Gibril, som Mathias setter sikkert i mål. Jeg var ikke til stede i resten av kampen, men kommentatorene på sidelinja, summerte slik:
Litt vel mange brente sjanser, litt mye føring med ball, litt lite bevegelse rundt ball fører, men alt i alt en grei kamp på tross av arbeides forholdene. Seieren var aldri truet Årvoll hadde ikke noen skudd mot vårt mål i hele kampen, kampen ender 1-0.