torsdag 10. september 2009

8-0 seier over MS

Svært utfordrende for begge lag å spille på en blomstereng uten merking, med to mål i hver ende.
De første 20 minuttene, slet begge lag med spillet. Ballen forandret retning i unaturlig retning hver gang ballen traff bakken. Mange komiske situasjoner for oss som sto på sidelinjen, men desto mer frustrerende for spillerne. Vi hadde på forhånd snakket om viktigheten av å unngå småspill, men først godt ut i omgangen klarer vi å få spillet litt på gli. Vi klarer faktisk å bygge opp noen bra angrep og i det 20 minutt med litt klabb og babb, klarer vi å få en avslutning som gikk i nett. Det løsnet litt nå, vi får til bra spill (etter forholdene) og ender omgangen 3-0.
Vi føler vi har fått bedre tak på underlaget enn motstanderen og fortsetter med 5 fine scoringer i 2dre. omgang. Vi er bra fornøyd med innsatsen i dag, samtidig som vi er veldig flinke til å tilpasse spillet vårt etter underlaget. Bra kamp gutter.