torsdag 27. august 2009

Seier over Røa

Vi kommer liksom ikke i gang når dommeren blåser i gang, Alt vi gjør blir halvveis. Særlig nå som kampen går på kunstgress, burde ballen gått veldig mye fortere langs bakken. Isteden gikk den opp i lufta hele tiden. Men etter ti minutter gjør Vetle et bra forarbeide og gir Gibril et herlig innlegg/passning som Gibril setter kontrollert i mål. Med ledelse 0-1 skulle vi tro at kamp bilde skulle endre seg for vår del, men vi fortsetter å spille halv bra fotball. Selv om vi har noen avslutning på og mot mål er vi aldri giftige. Og omgangen ebber ut med knapp 1-0 ledelse.
2dre. omgang starter ikke så veldig mye bedre, men vi ser tendenser. Det er også vi som definitivt har ball og presser, men etter 10 minutter er det en situasjon utenfor egen 16m, men spilleren faller innefor og Røa får en svært billig straffe. Røa spilleren gjør ingen feil og reduserer til 1-1. Dette er selvsagt helt på bærtur, men tilsvarende situasjon utjevner det hele rett etter . Da er det vi som håndball-handser inne i egen 16, men her får ikke Røa noe, så….. Uansett, herfra og ut er det ingen tvil om hvem som skal vinne. Vi tar nå mer og mer over spillet, men målene uteblir. Det er først i det 20. minutt det virkelig skjer interessante ting. Mathias får ball på 20-23 meter og lader kanonen. Keeper får ballen rett på, men rekker ikke engang å få opp hendene før ballen kommer og 1-2. Nå kommer selvsikkerheten, masse flott spill bare minuttet etter er det Deluxon som kommer på skuddhold. Ballen via en Røa spiller og i mål. I det 28 minutt er det Gibril som får ballen feil vendt, vender og plasserer ballen oppe i venstre hjørne utagbart for keeper og 1-4. På sirkus vis avslutter Alvaro det hele med et hæl spark til sluttresultatet 1-5. Sterk seier på en middels dag.