mandag 15. juni 2009

Vidre til kvartfinale i Adidascup

Omtrent på samme tid i fjor, i 1/8dels finalen i OBOScup vant Rommen 4-1 over Oppegård. Kampen var på tross resultatet en jevn spilt kamp, den kampen kan dere lese om her (http://idrett.speaker.no/organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=750683&CatId=261054)
Årets kamp fikk et helt annet forløp. Selv om vi bare klarte et mål i 1. omgang var det ikke noe å utsette på hverken spill eller innsats. Når det er sagt, kunne vi alltids ønske oss bedre utløp på 8 av de 9 målsjansene vi produserte i 1. omgang. Det var ikke før Vetle fikk muligheten det blei orden i regnskapet. Vi kunne ta pause med 1-0.
Andre omgang fortsatte som første sluttet, vi presset Oppegård langt ned på egen banehalvdel og lagde farlige situasjoner hele tiden. Det andre målet i kom på døball, et herlig frispark av Glenn, som Mathias stusser over keeper. Mål nummer tre putter Charles også dette en bra prestasjon. Det siste målet kommer på et langskudd av Amir, som stusser borti en Oppegård spiller og går rett i mål. Vi har nådd alle våre mål for vår sessongen, med både 1 divisjons spill til høsten og vidre i både OBOS og Adidas. Flott innsats gutter, vi kan bare glede oss til høst sesongen.