søndag 19. april 2009

FINALE I WINTER LEAUGE

Vi hadde allerede to kamper fra Gjelleråsen cup i beina når vi ankom Mangerud hallen for finale spill mot Oppsal. Dette laget viste vi var svært gode og de hadde stort sett vunnet alle kamper uten store problemer gjennom turneringen.
Kampen begynte på verst tenkelige måte, med 1-0 etter 1 minutt. Etter 7 minutter hadde vi hatt kontroll på ballen 4 ganger, mens Oppsal hadde scoret 4 ganger. 4-0 etter 7 minutter, dette kunne bil pinlig. Heldighvis skjønte gutta alvoret og hevet seg mange hakk. Vi kom mer inn i kampen og spilte oss til 2 bra målsjanser, men gikk til pause med 4 baklengst.
2dre omgang var også bra, men vi kan vel trygt si at vi ikke akkurat dominerte kampen. Vi klarte å holde nullen gjennom hele omgangen og klarte å unngå ydmykelse. Vi var imponert over tempo og lagspillet til Oppsal og kan bare gratulere med en fortjent seier i Winter leauge.

Men enda mer imponerende er sølvet vi tok. Sølv i en 94 turnering er absolut ikke noe nederlag, det er mer enn hva den mest optimistiske av Rommen gutta hadde håpet på. Vi kan være stolte av en flott gjennomført turnering og er glad for å kunne sette punktum for vinter sesongen. Nå er det 3 uker til sommer sesongen begynner med seriestart, adidas, obos, nørhalne cup i danmar også vidre. VI GLEDER OSS.