mandag 9. mars 2009

ÅRS BESTE AV RSK

Helgens kamp mot Korsegård var uten tvil års beste. Dette kom som ett resultat av at vi spilte slik vi har trent på gjennom vinter sesongen. Deilig å se at alle drar i samme retning. For oss som satt på tribunen var dette svært underholdene, nå gjelder det bare å fortsette med dette videre.
2 minutter ut i 1. omgang satte vi standarden. Vi begynte med igangsetting fra keeper, spilte oss gjennom Korsegård laget med over 15 trekk før vi avsluttet på mål. Skikklig moro å se på. Første målet satte Vegard fra kant, med ett herlig skudd som duppa utagbart bak keeper (1-0). Mål nummer to var det Amir som satte. Og det som om han aldri har gjort noe annet (2-0). Det tredje målet kom etter en uheldig inngripen av Korsegård keeper. Daniel var våken og satte ballen iskaldt til høyre for keeper (3-0).
Litt rotete start på 2 omgang, men det er fortsatt Rommen som styrer kampen. Charles satte inn det siste målet midt i omgangen (4-0).
Vi er fortsatt serieledere i Winter Leauge, men allerede fredag venter nye oppgaver da, møter vi blandt annet VIF og Fredrikstad i eliteturneringen til Lyn.