mandag 16. februar 2009

SEIER OG TABELL LEDELSE I WINTERLEAUGE

Helgens kamp var kvalitetsmessig ok for vår del. Det var nok heller ikke lett å spille i går. Bærumsverk gutta, som tross alt er 94 gutter, ga alt de hadde og litt til….
Vi kan alltid gjøre noe bedre, mye å ta tak i også i denne kampen. Men med tanke på hva vi har prestert før i denne hallen (turneringen) går det bedre og bedre. Vi utfordret flere ganger på mål enn sist kamp, vi kom på flere løp enn sist, og vant flere dueller. Dette ga også uttelling. Godt ut i 1. omgang fikk vi inn et innlegg fra kant, som ble slått langs bakken. Innlegget raste forbi en forsvarer før vi fikk ekspedert ballen litt heldig under keeper 1-0.
Andre omgangen var vel egentlig den beste og det var helt rettferdig at vi stakk av gårde med seier og tabelledelse. Vi må vel også kommentere at dommeren var så ujevn i dømmingen at vi må vel bare le av det hele (siden vi vant kan vi le, eller hva?). Vil samtidig berømme dere gutter for at dere oppfører dere så voksent og ikke lar dere prege av dømmingen, selv om dette gikk litt i hytt og pine.